עת לאפות • עוגת קוקוס משובחת ובראוניז משגעים
מירי זורגר No Comments on עת לאפות • עוגת קוקוס משובחת ובראוניז משגעיםהמטבח כבר פסח • הכל מריח חדש ונקי והתנור מוכן לפעולה • בראוניז מצוינים לפסח ועוגת קוקוס מיתולוגית כי בלעדיה זה לא נקרא שפסח הגיע.
התכניות האחרונות
- מאי 2024
- אפריל 2024
- מרץ 2024
- פברואר 2024
- ינואר 2024
- דצמבר 2023
- נובמבר 2023
- אוקטובר 2023
- ספטמבר 2023
- אוגוסט 2023
- יולי 2023
- יוני 2023
- מאי 2023
- אפריל 2023
- מרץ 2023
- פברואר 2023
- ינואר 2023
- דצמבר 2022
- נובמבר 2022
- אוקטובר 2022
- ספטמבר 2022
- אוגוסט 2022
- יולי 2022
- יוני 2022
- מאי 2022
- אפריל 2022
- מרץ 2022
- פברואר 2022
- ינואר 2022
- דצמבר 2021
- נובמבר 2021
- אוקטובר 2021
- ספטמבר 2021
- אוגוסט 2021
- יולי 2021
- יוני 2021
- מאי 2021
- אפריל 2021
- מרץ 2021
- פברואר 2021
- ינואר 2021
- דצמבר 2020
- נובמבר 2020
- אוקטובר 2020
- ספטמבר 2020
- אוגוסט 2020
- יולי 2020
- יוני 2020
- מאי 2020
- אפריל 2020
- מרץ 2020
- פברואר 2020
- ינואר 2020
- דצמבר 2019
- נובמבר 2019
- אוקטובר 2019
- ספטמבר 2019
- אוגוסט 2019
- יולי 2019
- יוני 2019
- מאי 2019
- אפריל 2019
- מרץ 2019
- פברואר 2019
- ינואר 2019
- דצמבר 2018
- נובמבר 2018
- אוקטובר 2018
- ספטמבר 2018
- אוגוסט 2018
- יולי 2018
- יוני 2018
- מאי 2018
- אפריל 2018
- מרץ 2018
- פברואר 2018
- ינואר 2018
- דצמבר 2017
- נובמבר 2017
- אוקטובר 2017
- ספטמבר 2017
- אוגוסט 2017
- יולי 2017
- יוני 2017
- מאי 2017
- אפריל 2017
- מרץ 2017
- פברואר 2017
- ינואר 2017
- דצמבר 2016
- נובמבר 2016
- אוקטובר 2016
- ספטמבר 2016
- אוגוסט 2016
- יולי 2016
- יוני 2016
- מאי 2016
- אפריל 2016
- מרץ 2016
- פברואר 2016
- ינואר 2016
- דצמבר 2015
- נובמבר 2015
- אוקטובר 2015
- ספטמבר 2015
- אוגוסט 2015
- יולי 2015
- יוני 2015
- מאי 2015
- אפריל 2015
- מרץ 2015
- פברואר 2015
- ינואר 2015
- דצמבר 2014
- נובמבר 2014
- אוקטובר 2014
- ספטמבר 2014
- אוגוסט 2014
- יולי 2014
- יוני 2014
- מאי 2014
- אפריל 2014
- מרץ 2014
- פברואר 2014
- ינואר 2014
- דצמבר 2013
- נובמבר 2013
- אוקטובר 2013
- ספטמבר 2013
- אוגוסט 2013
- יולי 2013
- יוני 2013
- מאי 2013
- אפריל 2013
- מרץ 2013
- פברואר 2013
- ינואר 2013
- דצמבר 2012
- נובמבר 2012
- אוקטובר 2012
- ספטמבר 2012
- אוגוסט 2012
- יולי 2012
- יוני 2012
- מאי 2012
- אפריל 2012
- מרץ 2012
- פברואר 2012
- ינואר 2012
- דצמבר 2011
- נובמבר 2011
- אוקטובר 2011
- ספטמבר 2011
- ינואר 2011
ארכיון תוכניות
פוסטים אחרונים
- בבארי מודיעים: החטוף דרור אור נרצח בבוקר שמחת תורה
- הצטרפו לאלפי הלומדים: בבא מציעא דפים ס"ה – ס"ו
- מפגיני שמאל באו לעורר פרובוקציות וגורשו בריקודים
- שרים וח"כים תוקפים את המינויים בצה"ל: "אין מנדט"
- שר הביטחון והרמטכ"ל החליטו: מינויים דרמטיים בצה"ל
תגיות
בראוניז שוקולד לפסח
מצרכים:
300 גר' שוקולד מריר
80 גר' חמאה או שמן
4 ביצים
1 כוס סוכר
100 גר' אגוזים טחונים
2 כפות קמח תפוחי אדמה
אופן ההכנה
ממיסים שוקולד ושומן למסה חלקה
מקציפים ביצים וסוכר מאחדים עם השוקולד בתנועות קיפול מוסיפים את הקמח והאגוזים
משטחים על תבנית ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 20 ד'
ואיך אפשר בלי…
עוגת קוקוס עשירה לפסח – מלכה שטיינברג
מצרכים לבסיס:
עוגת קקאו בחושה
6 ביצים
3 כפות קקאו
1/2 כוס שמן
חצי כוס יין
1/2 כוס מיץ תפוזים או
2 סוכר וניל
3/4 שקית אבקת אפיה
2 כוסות קמח תפוחי אדמה
שכבת הקוקוס
500 גר' קוקוס
2 כוסות סוכר
3 כפות פודינג וניל
1 כוס מים או מיץ
4 ביצים שלמות
גלזורה
4 כפות קקאו
1 1/2 כוסות סוכר
1/2 כוס מים
3/4 כוס שמן
100 גר' שוקולד מריר רוזמרי
3 חלמונים
3 כפות קפה
3 כפות ברנדי
אופן ההכנה:
התחתית שוקולד בחושה
מערבבים למסה אחידה את כל המצרכים מעבירים לתבנית בינונית ואופים בתנור שחומם מראש ל 160 מעלות כ 40 ד'
שכבת הקוקוס
מבשלים את כל המצרכים מלבד הביצים עד שרתח
מסירים מהאש ומוסיפים ביצי מ
משטחים על מסת השוקולד ואופים 20 ד' נוספות
מכינים את הגלזורה
מבשלים קקאו סוכר מים ושמן לרתיחה מוסיפים שוקולד ומערבבים עד להמסה מלאה
מסירים מהאש ומעבירים למעבד מזון
מוסיפים את שאר המצרכים ומעבדים כ 3 ד'
מורחים על שכבת הקוקוס ומצננים
העוגה מעולה בהקפאה
מלא את פרטיך
האימייל לא יוצג באתר.